Våre salonger

Førsteklasses frisørsalonger med fokus på den unike opplevelsen

Appeal Hana

Appeal Bogafjell

Appeal Ganddal

I vår salong på Hana vil du bli møtt av flinke frisører og lærlinger, som ønsker at du skal få en god opplevelse hos oss. For oss er det viktig at du blir fornøyd med din nye frisyre. Derfor tror vi på åpen kommunikasjon og ærlighet, slik at du får håret du drømmer om. 

I Appeal Hana har vi også spesialisert oss på parykk.

Dersom du ankommer med bil, finner du en romslig parkeringsplass rett utenfor salongen. For deg som reiser kollektivt, kan du hoppe av på busstoppet Høgevollsveien, få skritt unna.
mark-icon

Adresse

Gravarsveien 53, 4306 Sandnes
clock

Åpningstider

Mandag - fredag      Lørdag
10:00 - 18:00           10:00 - 15:00
 
Screenshot%202021-11-02%20at%2014_43_43
Sissel
Sissel er eier av Appeal kjeden og er i Bogafjell salongen på mandager og Hana på torsdager. Sissel har drevet salong i Sandnes i 33 år og frisørfaget er fremdeles det kjekkeste hun vet. Sammen med Elisabeth, lærer hun også opp lærlingene våre. 
Sissel driver også 3 sykehjem i Sandnes.
Elisabeth
Avdelingsleder på Hana
Elisabeth fra Nærbø er en del av vårt  lederteam. Elisabeth har jobbet 8 år som frisør, og hun elsker faget sitt.
Gunnhild
Gunnhild har vært frisør i 34 år og har jobbet hos Appeal i 8 år. Selv med lang fartstid, er Gunnhild alltid oppdatert på det nyeste. Hun kan mye i frisørfaget og holder en høy standard. 
Matilde
Matilde er frisør. Hennes spesialitet er fading og herreklipp. Mathilde jobber i våre salonger på Hana og Bogafjell.
Dina
Dina er 2. års lærling på Hana
Birute
Birute er fra Litauen. Der tok hun også frisør utdannelse, og har høyere utdannelse som hårdesigner. 18 års erfaring. Har jobbet i Norge i 11 år.
Synne
Synne ny lærling på Hana
I vår salong på Bogafjell, kan du forvente å bli tatt varmt imot av våre dedikterte frisører og lærlinger. Vi ønsker å løfte humøret ditt og sørge for at du smiler hver eneste gang du ser deg selv i speilet. Vi vet at det er viktig å føle seg fin på håret. Derfor tar vi imot ris akkurat likt som ros - med positivitet og viljen til å skape ditt drømmehår.

Vårt mål er at du skal gå ut av salongen med boostet selvtillitt og glede deg til vi sees igjen.

Ankommer du med bil, finner du en romslig parkeringsplass rett utenfor. Busstoppet Bogafjellveien Sør er kun en kort spasertur unna, for deg som reiser kollektivt. 
mark-icon

Adresse

Bogafjellveien 65, 4324 Sandnes
clock

Åpningstider

Mandag - fredag       Lørdag
10:00 - 18:00            10:00 - 15:00
 
unnamed
Ann Lisette
Ann-Lisette er en stabil og dyktig frisør, som leder vår salong på Bogafjell. Ann-Lisette har vært frisør i 8 år og holder høy standard. Ann-Lisette er også ansvalig for våre sosiale medier. Jobber masse med store forandringer innen farge/lysning av hår og har mye kurser bak seg
Sissel
Sissel er eier av Appeal kjeden og er i Bogafjell salongen på mandager og Hana på torsdager. Sissel har drevet salong i Sandnes i 32 år og frisørfaget er fremdeles det kjekkeste hun vet. Sammen med Siri, lærer hun også opp lærlingene våre. 
Sissel driver også 3 sykehjem i Sandnes.
Thea
Thea er vår nyeste frisør og tok fagbrev mars 2021. Hun er en dyktig frisør og er god i farge, striper, balayage og klipp. Thea har gått make up artist skolen, og er helt rå i faget. Thea har også ansvar for å følge opp vår popup konsepter og eldresenter i Sandnes.  
Emely
Emely er frisør i vår salong på Bogafjell og på Ganddal. Hun er dyktig på striper og farge. 
Dima
Dima er utdannet frisør, og jobber på Bogafjell.
Martha-Luuise
Marta Luiis er Frisør på Bogafjell. Hun er en kreativ, behagelig og tålmodig frisør.
Maria
Maria er vår Lærling på Bogafjell.
Appeal Ganddal er nå en pop-up salong. En av våre dyktige frisører vil hjelpe deg. Åpent Mandag-onsdag-torsdag og fredag 11.00 til 17.00. Tirsdag og lørdag etter avtale. 

Vårt mål er at du skal glede deg til ditt neste besøk hos oss i Appeal Ganddal.

Du finner en romslig parkeringsplass rett utenfor, dersom du ankommer med bil. Reiser du kollektivt, er busstoppene Ganddal Bydelshus og Fredheimveien en kort gåtur unna. 
mark-icon

Adresse

Lundegeilen 20, 4323 Sandnes
clock

Åpningstider

Mandag - fredag       Lørdag
10:00 - 18:00            etter avtale
appeal%20nyoppusset%20ganddal
Thea
Thea er vår avdelingsleder på Ganddal, og i tillegg assistent på Bogafjell. Utdannet frisør og make-up artist.
Sissel
Eier og Frisør på Ganddal og Hana
Emely
Emely er frisør på Ganddal og Bogafjell.
Marta-Luuise
Marta-Luuise er frisør på Ganddal og Bogafjell
Elsa
Elsa ny lærling på Ganddal
Det å være hos frisøren skal være en avslappende og god opplevelse. Du skal føle deg fin og være stolt over din nye frisyre. Vi vil at du skal føle deg sett og at du koser deg i frisørstolen. Derfor lytter vi til dine ønsker og gjør det vi kan for at du skal føle deg ivaretatt hos oss i Appeal.